ثبت نام عضو جدید ایمیل آدرس: رمز عبور : رمز عبور را فراموش کردم

به جامعترین سامانه ارتباطی و اطلاع رسانی معماران معاصر ایران خوش آمدید خانه |  ثبت نام |  تماس با ما |  درباره ما |  قوانین سایت |  راهنما | تبلیغات




جدیــد ترین پــــــروژه هـا
پارک علم و فناوری
طراح : سجاد نوری
طراحی مدرسه سبز
طراح : سجاد نوری
مجموعه ویلایی ایرا
طراح : استدیو معماری دیسک
رویان ویلا
طراح : استدیو معماری دیسک
حامی اتووود
مسابقه دانشجویی اتووود
تـازه هـــــــــای معمـاری
کتابخانه اتووود ـ میدان و برج: شبکه ها، سلسله مراتب و چالش قدرت جهانی ـ نایل فرگوسن
تبدیل جعبه سفید تهی به خانه شفاف توکیو
پالپ نیوز ِ اتووود ـ بهترین متریال ها برای صفحه روی کابینت
شهر دیوارینه در هنگ کنگ؛ زیست شهری در قامت فضای پسماند
کامنـــــــــت پــــروژه ها
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه مجتمع مسکونی حیات نوشته است:
بعد گفتند بی دلار و ارتباط با ان دوستان معماری اسلامی بنده با اجازه شما از ایمیلتان برای ریجستر استفاده کردم ا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه مجتمع مسکونی حیات نوشته است:
نظر قبلی من توسط غیر رباتیک سانسور شد که نقد و بیهوده بودن معماری اسلامی از این دست بود سال شصت و نه سران معما ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
پایداری سازه عالیه جناب دکتر عالی پور ما راه کرد معماری کمونیستی روسیه رو نرفتیم اما اینکار اونهاست خوب ما شرا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
پایداری سازه عالیه جناب دکتر عالی پور ما راه کرد معماری کمونیستی روسیه رو نرفتیم اما اینکار اونهاست خوب ما شرا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
این کار عالیه چون مثل کارهای استاد عالی پوره اما ببینید این سایت رو دوستان رادیو هنر دکتر منشی زاده و زنگنه را ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه خانه مادری نوشته است:
بفهمند بقول شما اقایی که در رادیو هنر بمن زنگ زدی در چه گندی بدنیا امدیم انهم گناوه گناوه معماری دارد ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه خانه مادری نوشته است:
شهر سازی مزخرف دیبا و مقلدانش سازه خشک سه تا سنگ بیرون امده بی پایداری شد ابادان و تهران و اینهمه زلزله اقا ای ...
اعضـا با بیشترین پـــروژه
    ایمان زارع
    مجید معزی
    سامان نیرومند
    شرکت استودیو معماران مادو

  
عطیه ح
 ارسال نظر بازگشت به لیست پروژه ها گزارش خطا اشتراک پروژه
    نمایش عکس ها
    ایستگاه خلاقیت
    عنـــــــوان درس : پایان نامه
    نـــــام استــــــاد : بهروز رحمانی قانع
    دانشــــــــــــگاه : موسسه روزبهان ساری
    تاریـــــخ ثبــــــت : 1391/01/19
    تعــــــــداد بازدید : 1853
    محــــدوده سنی : 24_25
    نــــوع کاربـــــری : فرهنگی
    همـــــکاران طرح :
    ایده های طراحی : نقل قول جالبی هست که می گوید : « برای ورود به دنیای زیبای خلاقیت، قبل از هر چیز باید باور کنیم که انسان‌ها خلاق‌اند، حالا عده‌ای کمتر و عده‌ای بیشتر. اما هیچ‌کس نیست که بهره‌ای از خلاقیت نبرده باشد . » انسانها در هر حال و مکان و زمانی که هستند در مسیر اصلی زندگی به پیش می روند و خواه ناخواه در طی این مسیر با مشکلاتی روبرو هستند که فراز و نشیب های زندگی را می سازد . افراد ممکن است گاهی از این مسیر خارج شده و سپس دوباره به مسیر اصلی برگردند . با همه اینها زمانی ممکن است انسانها بتوانند به موضوعات زندگی شان نوع دیگری نگاه کنند ؛ ایستگاه خلاقیت فضایی است که به ایجاد این امر کمک می کند ، جایی که با اغراق آمیز کردن حواس بشری می خواهیم انسانها را از حالت فعلی خارج و وارد یک حس جدید کرده و در مرحله ای قرار دهیم که بتوانند با دیدی نو دست به خلاقیت بزنند . در این فضا ، به اسم ایستگاه خلاقیت ، انسانها فقط یک جهت می گیرند تا در مسیر جدید حرکت کنند . جرقه ای ذهنی ، که ممکن است خارج از ایستگاه خلاقیت ایجاد شود . حرکت فرم در سایت و طرح بر اساس سه اصل ایده شکل گرفت : 1- عوض کردن جهت انسانها از مسیر اصلی برای اینکار در در سایت پروژه مسیری پله ای و عمود بر مسیر خیابان اصلی شکل گرفت که افراد را به سمت مسر فرعی و جدید راهنمایی می کرد . 2- وارنگی در مسیر فرعی برای " اجرا شدن این مورد " ورودی اصلی در بالاترین نقطه سایت و در جایی که مسیر تعریف شده است و به انتها می رسد قرار گرفت و با یک فرم منحنی در انتهای مسیر بر این چرخش تاکید شد و افراد به سمت ورودی پروژه جهت داده می شوند . 3- افراد برای برگشتن به مسیر اصلی ، با طی مسیر پله ای ساختمان و وارونه شدن از لحاظ احساسی و رسیدن به نقطه ای که هدف اصلی پروژه است ، می رسند . طرح به صورت سه طبقه ، منطبق با شیب سایت طراحی شده است و پروژه را در جهت وارونگی احساسی و اغراق آمیز کردن حس های پنجگانه بشری بر اساس سه حس اصلی دیدن ، شنیدن و لمس کردن تقسیم بندی کرده است. سه بخش اصلی طرح به کمک این عناصر شکل گرفت : 1- فضاهای شنیداری که در برگیرنده گالری با صدای ترافیک ، گالری با صدای همهمه آدمها ، گالری با صدای همهمه حیوانات ، گالری با صدای مار زنگی ، گالری با صدای پرنده ، گالری با صدای برخورد سنگها ، گالری با صدای آب ، گالری سکوت ( که روندی به سوی کم شدن صدا دارد ) 2- فضاهای لامسه که در برگیرنده مجموعه گالریهایی است که در خود به کمک جنسیت کل فضا و حضور مجسمه هایی با بافت نرم ، بافت زبر ، شیشه ، چوب ، گرمی و سردی ، بافت خشن ، بافت فلز و بافت بتن ، این حس را به نمایش می گذارد . ( یک ایده در مورد این بخش این بود که افراد در این فضا با پای برهنه و بدون کفش وارد شوند ) 3- فضاهای دیداری که شامل گالری های نور،گالری های سایه ،گالری های آیینه وگالری های رنگ

پروژه های دیگر طراح
نظـــــــر اعضــــــــا
الناز جوادی ( 1391/01/21 ) : سلام عطیه جان.خسته نباشی.پنجره های دایره ایت رو دوست دارم...اما در مورد پله ها و مسیری که تعریف کردی حتی با وجود چرخش در انتها ؛به نظرم با هدف طرح هم خوانی زیادی نداره....شاید بهتر بود چند مسیر متفاوت در نظر می گرفتی یا مسیرهایی که از یه جا شروع میشن اما در هم تداخل دارن.چون موضوع خلاقیت هست و توی ایده ات به مسیر اشاره کردی اینو گفتم..به این دلیل که احساس می کنم مسیر پیچیده و متفاوت می تونه نشونه افکار متفاوت یا تصمیم های متفاوت باشه و این برمی گرده به خلاقیت آدم ها که چه مسیری رو در جریان فکری و عملی انتخاب می کنن...در مورد گالری با صداهای متفاوت خیلی خوشم اومد...کاش واقعا می شد اینو تجربه کرد...مثل همیشه موفق باشی.
عطیه ح ( 1391/01/21 ) : مرسی بابت نظرت . با توجه به اینکه توضیحات کامل نیست و نقشه ها بزرگتر از این نمی تونست باشه شاید منظور نظرم رو متوجه نشده باشی . در واقع توی عکس اخر که خطوط ایده رو گذاشتم مشخصه که قصد بر این بوده که یه دگرگونی رخ بده که این دگرگونی سعی شده براساس شیب سایت و با تعریف مسیر مستقیم در سایت ( و اون مسیر های فرعی که به اون حباب های اندیشه ختم میشه ) و بالا بردن مخاطب تا بالاترین تراز و بر گردونن و پایین آوردن مخاطب از طریق عبور از اون گالری ها و باز رسوندش توی مسیر اصلی ؛ در واقع همون دگرگونی که من می خواستم اتفاق افتاده . و این با چیزی که من تعریف کردم هماهنگی داره . متاسفانه موقع ارائه نتونستم کارای سه بعدی با کیفیتی داشته باشم که اینجام بذارمش والا خیلی مشخص تر منظورم رو میدیدی توی کار :)
می تونم اینجوری بگم که سایت پروژه من برخلاف پروژه های دیگه کاملا متن اصلی کاره بنابراین امکان نداره با هدف اصلی همخوانی نداشته باشه. و هیچ مسیری توی کار بدون فکر نیست . متاسفانه امکانات ارائه من و این سایت اینقدر جوابگو نیست که کاملا طرح درک بشه .
الناز جوادی ( 1391/01/21 ) : در واقع می خواستی مردم با یه مسیر واحد وارد بشن؛با همون قید و بند های فکری مشترک همه و....بعد یهو تغییر جهت!...شکافتن فکر...تغییر جریان فکر....اگه الان درست متوجه شده باشم؟؟
عطیه ح ( 1391/01/21 ) : یه جور تغییر حال ، که منجر بشه به مسائلشون یه جور دیگه نگاه کنن . گاهی وقتا برای حل یه مشکل فقط کافیه مسیری که رو رفتی برگردی :)
الناز جوادی ( 1391/01/21 ) : کاملا متوجه شدم عطیه جان و موافقم...البته:)...چندتا مسیر از همون ابتدا هم یه پیشنهاده:))...موفق باشی.
حامی اتووود
 رسانه ی تخصصی معماری و شهرسازی میم زون
ثبــــــــت نظـــــــر
جهت ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :
رمز عبـور :
 
درباره معماران معاصر ایران :
این گروه در سال 1386 با هدف ایجاد پل ارتباطی بین معماران ایرانی معاصر گرد هم آمد.با شروع کار این وب سایت معماران متقاضی در محیطی ساده وکارآمد به تبادل پروژه ها ومقــــالات خود خواهند پرداخت ودر فضای فروم به بحث وگفتگو می پردازند.
خانه | ورود | ثبت نام | درباره ما | تماس با ما | قوانین سایت | راهنما | تبلیغات
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه معماران معاصر می باشد.
Developed by Tryon Software Group