معماران معاصر ایران, اتووود - بزرگترین سایت معماری
ثبت نام عضو جدید ایمیل آدرس: رمز عبور : رمز عبور را فراموش کردم

به جامعترین سامانه ارتباطی و اطلاع رسانی معماران معاصر ایران خوش آمدید خانه |  ثبت نام |  تماس با ما |  درباره ما |  قوانین سایت |  راهنما




شما می توانید
پروژه خود را ثبت کنید
مقاله خود را ثبت کنید
کلاس خود را ثبت کنید
در مباحث فروم اتووود شرکت کنید

پیـــــام هــای رسیــــده
بیتا نعمتی 1393/06/12
سلام.برای پایان نامه دکترای زیبایی شناسی معماری استاد راهنما میخام.دکتر دیبا رو معرفی کردن.اما نه محل کار نه تلفنی ندارم.لطفا در صورت امکان یک نفر به من کمک کنه
زهرا آشینه 1393/05/25
سلام وخسته نباشید من دانشجوی کاردانی معماری هستم چند تا سوال در مورد سفارتخانه ها داشتم از خدمتتون ...به خصوص سفارتخانه ایرا ن در فرانسه . باتشکر
محمد گلفشان 1393/05/08
با سلام به نظر شما که یکی از بهترین معماران و اساتید ایران هستید یک معمار چه کتابهایی باید مطالعه بکنه و جه فعالیت هایی انجام بده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید با تشکر و سپاس فراوان
میثم ملکیان 1393/02/11
جناب دکتر داراب دیبا سلام و عرض ادب اینجانب میثم ملکیان دانشجوی رشته ی مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و همچنین مسئول انجمن علمی معماری این دانشگاه میباشم در طی برنامه های پژوهشی انجمن علمی معماری در سال گذشته از جناب دکتر اعتصام دعوت بعمل آوردیم و ایشان نیز با بزرگواری و عنایت به ما دانشجویان طالب علم به این دانشگاه تشریف آوردند امسال نیز از ایشان بعنوان یکی از معماران برجسته ی ایران دعوت بعمل آمد و همچنین در نظر داریم از شما جناب دکتر داراب دیبا معمار و استاد ارجمند ایران نیز دعوت بعمل آوریم و به همراه جناب دکتر اعتصام در سمینار یک روزه با عنوان ( نقد و بررسی هفتاد سال معماری معاصر ایران ) در هفته ی آخر اردیبهشت 93 ما را مستفیض نمایید جناب دکتر دیبا امیدوارم دعوت من حقیر رو که به نمایندگی از طرف دانشجویان میباشد پذیرش کنید و ما میدانیم وجود شما قطعا برای معماری دانشگاه آزاد کرمانشاه بسیار مفید و ارزشمند است لذا از این مقام محترم عاجزانه درخواست میکنیم دعوت ما را بپذیرید
ادامه
ارسـال پیــام به  داراب دیبا
 
جهت ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :  
رمز عبـور :  
 
پیام های رسیده برای پروژه ها
ملیکا هاشمی نژاد 1396/08/24  
پروژه سفارت ايران در برلين   :    
سلام اگر برای موضوع پایان نامه ی ارشد مدارک و اطلاعات این پروژه رو بخوام چطوری می تونم پیدا کنم . اینجا امکان saveکردن مدارک نیست.
مژده رخصتی 1395/02/25  
پروژه مرکز اسناد جمهوری اسلامی ایران   :    
ای کاش از پلان پروژه و روند رسیدن به طرح رو میزاشتین تا بیشتر با کار آشنا بشیم چند تا تصویر بیان کننده ایده طرح نیست و وحدت که در نقطه عطف قرار داره اصلا خوانا نیست.
مهدی قره داغی 1395/01/21  
پروژه پل درياچه چيتگر   :    
خوبه خیلی دوستش دارم .نظرات دوستان رو هم خوندم من با سازه و رفتار سازه ای پل کاری ندارم و کپی خوب هم هنره هر چند که این کار کپی نیست اما ایده خلاقانه است اما اما اما ... بلحاظ بصری در پلان جذب کننده نیست و این پل برای دریا چه ای مثل چیتگر خیلی پهنه چه بهتر میشد این پل باریکتر ظریفتر و پیاده مدار میشد چون در اونسایت به هیچ وجه اتو مبیل راه بجایی نداره .با سپاس
ادامه


پیــام های ارســـال شـــده
آرش بصیرت "سردبیر اتووود" 1389/01/26
با ارزوی موفقیت برای شما عزیزان
علیرضا امتیاز "مدیر اتووود" 1389/01/26
با ارزوی موفقیت برای شما عزیزان
عبدالوهاب زنگنه 1389/01/26
با ارزوی موفقیت برای شما عزیزان
ادامه   
پیام های ارسال شده پروژه ها
داراب دیبا 1389/03/08  
پروژه سفارت ايران در برلين   :    
برلین پایتختی تاریخی است و طراحی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آن با چالش، انگیزه و عاطفه توأمان بوده است. فرآیندی از طراحی که در خلال آن، ارتباط با تاریخ، تعامل با جهان امروز و توجه به مسائل فرهنگی سرزمین خویش را با همدلی ویژه‌ای در ارتباط با کشور میزبان قرار داده‌ایم.
آیا ما شاعران و سرایندگان معنویتی هستیم که در آن خرد و استدلال جهان نهفته؟ آیا خواهیم توانست بدون استنتاج عقایدمان از بطن دانشها، سعی در دستیابی به اصل و جوهره عناصر و اشیا نماییم؟ در کجا می‌توان بایستگی لازم برای آفرینش فضایی را یافت که مکانها را معنی بخشیده و معماری به مفهوم حقیقتی والا را بیافریند؟
الگوهای ازلی ماندگاری آثار معماری را تداوم بخشیده‌اند؛ بنابراین، سعی کرده‌ایم خود را از گرایش‌های متفاوت دنیای امروز، که در سبکها، فردیت‌ها و ... نمایان می‌شوند، مبرا نماییم. در عین آنکه تمامی ما از نظریه پردازان شاخص زمان و از متفکران پیشگام معاصر تجربیاتی دریافته‌ایم: لوکوربوزیه، رایت، ون درروهه، تانگه، کان، اسکارپا، فاستر، گه ری، فتحی، آندو و سایرین.
ما در دوران جوانی، خردگرایی گفتمان روشمند کانت را برای توصیف وقایع و پدیده‌ها فرا گرفته، با نحله شاعرانه گوته آشنا شده بودیم؛ کنکاش مدرنیته و تفکر مدرن بر سر حقیقت را نظاره‌گر بوده، از دیگر سوی، دل در گرو نثر سعدی و شعر حافظ داده و به علم فارانی و عرفان مولوی باور داشتیم.
بنیان نمودن پلی که بتوان از طریق آن و از میان پیچیدگی‌های حاصل، از نوسانات رویکردها به سلامت عبور کرد، چگونه می‌توانست باشد...؟
حقیقت این است که نسل ما با وجود دیدگاه‌های جهانی گسترده‌اش، هنوز رابطه عمیق خویش با سرزمینش را حفظ نموده است. ما فرزندان همین جهانیم و نمی‌توانیم در این عرصه رنگارنگ و شگفت انگیز، فشارهای تاریخی را فراموش کنیم؛ جنگ جهانی دوم و دیوار برلین، سیاست‌های رایج، فقر، و جنگ‌ها و اغتشاش‌هایی را که هر یم به نوعی قرن ما را تحت‌االشعاع خویش قرار داده‌اند... .
و اکنون آلمان – سرزمین انسان‌های متعهد، اندیشمندان و شاعران – فضایی برای مواجهه فرهنگ‌ها و مبادله میان آنها را پیش روی ما قرار می‌داد. درواقع، کار طراحی در برلین موجب می‌شد از مسیری به تفکرات و آرمان‌های خود دست یابیم که سال‌های متمادی در جستجوی آن بودیم. اکنون دیگر احساس نمی‌کردیم که قادر به اهدای هدیه‌ای به جهان نیستیم؛ جهانی همواره در حال تغییر، که تمایلاتی مبهم را پوشش داده‌اند.
دورنمای طرح و چالشی که برلین پیش روی ما نهاده بود نویددهنده سفری پربار بود. تصاویری که از اصفهان، یزد و کاشان در اذهانمان نقش داشت مزیتی بود که می‌توانست مولد عمل آگاهانه ما شود. تاریخ و میراث فرهنگی ما همچون ذخیره‌ای گرانبها در پهنه جهانی ادراک و دریافت‌ها حضور دارد. چون گلی که در زمستان شکوفا می‌شود. پس ما باید ایده‌هایمان را در جایی جستجو می‌کردیم که عقایدمان به هم پیوند خورده و واقعیت به صورت مظهری استعاری در ورای فرهنگ خود را می‌نمایاند. ما باید جستجوگر رابطه‌ای می‌بودیمکه ضمیر ناخودآگاه وجود بدان شکل داده و در آن جایی که تمام تقابل‌ها و مرزها به ناگهان محو می‌شوند و پیام همدلی به گوش می‌رسد. انسان می‌توانست به اثر ما جوهره‌ای اصیل بخشد و ترکیبی موزون بیافریند و نشانی از واقعیت کنونی ما و آینده‌ای باشد که می‌خواهیم بدان دست یابیم. جایی که مردم دو سرزمین، تصویری دور، از هماهنگی ظریف تمدن‌ها در ذهن دارند.
شاید به رغم آگاهی ما، گونه‌ها ریشه در الهامات پایدار دارند. در آنجایی که افکار و اندیشه‌هایمان پس از گذر از تاریخ‌ها، سرزمین‌های ناشناخته، و افرادی از نژادهای مختلف تجلی می‌یابند و انسان می‌تواند تعریف شود. آیا هویت هنوز یک مؤلف مؤثر بر برآیند است، یا جهانی شدن الگوی جدید از فهم نشانه‌شناختی تصاویر فرهنگ‌های محلی در حال حرکت محسوب می‌شود ...؟
به باور ما، بیان اثر معماری به عوامل متعدد و درهم تنیده قلمروهای زبان‌شناختی و دیگر زمینه‌ها و به گستره‌ای از ارزش‌های جهانی بسته و وابسته است. این امر ممکن است به وسیله نمایان ساختن نور از طریق خلوص و سنگ‌هایی به رنگ سفید پدید آید. نور نه به عنوان عاملی که تنها به جرم‌زدایی از جهان می‌پردازد، بلکه به عنوان عنصری تأمل برانگیز در ارتباط با طبیعت، که معانی و کاربرد خاص خود را داراست.
ترکیب حجم‌ها و چگونگی چرخش آنها در زمینه، همواره توسط مناظر متفاوتی از چشم اندازهای متداوم در چارچوبی محصور می‌شوند. این چارچوب‌ها بخشی از محیط را که همیشه به عنوان جوهره‌ای ورای چهره ظاهری نما می‌آید شفاف نموده و آنچه را ما تحت عنوان ظاهر و باطن پدیده‌ها می‌شناسیم نمایان می‌سازند.
حس تعلیقی، که حاصل مناظر گذرایی است که از طریق مجازهایی گاه ظاهر و گاه مخفی، پدید می‌آید، شاید یادآور سیال بسیاری از خاطرات باشد. عناصر ساختاری، در طلوع و غروب همانند یک شعر سپید، هیأت پیچیده‌ای از سطوح و سلسله مراتب فضایی گوناگون را باز می‌نمایانند و انعکاس‌ها و شعاع‌های نور، فارغ از هر رنگی، همگام با تداوم مصالح، می‌توانند ما را در رسیدن به این مهم یاری نمایند.
معماری اصیل ایران و نیز معماری سنتی و اسلامی انعکاس اندیشه‌ای پایدار از کهن الگویی است که گذشته، حال و آینده را از طریق تصویری مداوم با ماهیتی فرازمانی در جایی که عمل آفرینش در اجزای برخی از افق‌های بی‌کران محو می‌شود، به یکدیگر پیوند می‌دهد.
بنابراین، طراحی با توجه به ده مفهوم کلیدی شکل گرفت که مبانی و اندیشه‌های یک الگوواره پیچیده نظام‌مند را سامان می‌داد :
1- بیان الگویی ازلی از طراحی ماندگار
ساختار باوقار به عنوان معنای برتر وجود
2- حس وحدت، مرکزیت، اشتیاق به تعالی
وحدت ورای گونه گونیها با توجه به تکثیر نیروهای جهانی
3- فضای به یادآوری و خاطره، استعاره مجازی از جهانی گسترده
استعلا از طریق قلمرو مینوی حقیقت
4- هندسه به عنوان نظام راهبردی، بیان انتزاعی از نیروهای ماوراء الطبیعه وجود
نظم‌دهی به فضاها به وسیله اندیشه عقلایی انسانی، محورهای مرتبط با هم
5- نور به عنوان عامل تجلی و گشایش، مؤلفه بنیادی در تمام منظرها
ریشه زندگی، خورشید، گذر، مسیرها، دانش و کشف حقیقت غایی
6- شفافیت و تداوم فضایی
ارتباط عمودی و افقی تمامی فضاهای ادراک شونده
7- چهارطاق، مفصل پوشش دهنده جهات آسمانی
جایگاه مرکزیت و گفتگو، هدایتگر مسیر
8- ایوان، استعاره‌ای از مواحهه، استقبال و دعوت
فضای انتقال از ظاهر به باطن، عبور، آشکار و نهان
9- مصالح طبیعی، خاک و سنگ، نمایانگر طبیعت و زمین
ساختار منظم، سنگهای سفید به عنوان قدر مطلق و مقیاس‌هایی از درخشندگی
10- باغ ایرانی، فضای تأمل، عبادت و آرامش
آب، چهار جوی روان، تلؤلؤ، انعکاسی مجازی و ...
مفهوم از افسانه‌ها و داستان‌ها برمی‌خیزد.
و گونه‌ها از مفاهیم نشأت می‌گیرند،
تکنولوژی از مفهومی ساختاری و گونه می‌آید،
و فرهنگ بر آن نور می‌تاباند...
داراب دیبا 1389/03/08  
پروژه بانک مسکن کرمان   :    
پیرو اهداف تأمین و توسعه فعالیت‌های مسکن اجتماعی، تدوین و مطالعات محلی، برنامه ریزی سرمایه‌گذاری و ساخت؛ شرکت سرمایه گذاری مسکن وابسته به بانک مسکن در سال‌های اخیر مجتمع‌ها و فضاهای اداری مرتبط ارزنده‌ای را در سطح کشور، احداث و مورد بهره‌برداری قرار داده است.
ساختمان سرپرستی و شعبه مرکزی بانک مسکن در کرمان طبق اهداف فوق جهت تنظیم این امور در منطقه، برنامه ریزی و به مرحله تهیه برنامه فیزیکی و سپس از طریق مشاور معماری، طراحی و الگوگذاری گردید.
منظور نمودن وسایل پیشرفته امروزی جهت فضاهای اداری، ارتباطی اداری و سایت رایانه‌ای برای کلیه امور و بخش‌ها و طبقات، توسط کارفرما در دستور کار تدوین این پروژه قرار گرفت تا با در نظر گرفتن کلیه ویژگی‌های مجیطی، محلی، فرهنگی و اقتصادی بتواند اهداف شرکت سرمایه‌گذاری مسکن را به نحو بهینه دنبال نماید.
این بنا در رابطه با اهداف بهره‌برداری طرح و مقررات شهرداری درمورد ارتفاع و عقب نشینی، با زیربنای 4288 متر مربع در 7 طبقه درنظر گرفته شده که 2 طبقه در زیرزمین 2 طبقه ورودی عمومی و فضای دوم آتریوم مربوط به آن و طبقات دیگر جهت پشتیبانی‌های اداری درنظر گرفته شده است. زمین تأمین شده در یک میدان مهم شهر قرار گرفته که به علت موقعیت نسبتاً ویژه، از تناسبات هندسی منظم برخوردار نمی‌باشد. به دلیل فوق گروه طراحی پیرو بازدیدهای متعدد از محل و مطالعه ویژگی‌های اقلیمی منطقه گرم و خشک و ابنیه معماری سنتی پایدار کرمان، بم و مناطق هم‌جوار و با درنظر گرفتن دستورالعمل‌ها و قوانین و ضوابط ساخت شهرداری استان، ویژگی‌های اولیه طرح را مشخص و پس از یافتن خط مشی‌ای در زمینه معماری، بهینه‌سازی در بهره‌برداری بنا و تأمین زمینه الگوئی شاخص برای محل، طی اهدافی به طبقه‌بندی و تدوین اصول و مبانی نظری طراحی و ترجمه آن در طرح و فضاهای مورد نظر نائل گردید.
اهداف فوق که وابسته به عوامل مختلف عملکردی، اقلیمی، هویتی و ساختاری بوده و در بنا شکل گرفته به ترتیب زیر پیاده و تدوین شده است.
1. داشتن فضاهای اداری، مجهز به کلیه وسایل فنی امروزی و بهره‌برداری از انعطاف پذیری فضاها به وسیله جدا کننده‌های سبک، پس از برقراری ساختار صلب مجموعه و برقراری شریان‌های همه جانبه سایت رایانه‌ای در کیله بخش‌ها و طبقات و اصولاً بهره‌مندی از کلیه ارتباطات نوین امروز.
2. انطباق بنا با شرایط اقلیمی کرمان به ویژه گرما و شدت نور، تبادلات ویژه حرارتی روز و شب و فصول و برقراری جریان‌های سیال هوا در لایه‌های نما و در بخش‌های داخلی
3. مطالعه معماری اصیل منطقه و انطباق الویت‌های کالبدی با موضوع و برقرای ارتباط و پیوند با معماری تاریخی منطقه. در این زمینه دستور کار طراحی در زمینه شکل‌گیری فضا و پوشش‌های اقلیمی آن موجب گردید معماری دو پوسته‌ای مطالعه و طراحی گردد. نظام شکل گیری گونه شناختی روابط و پلان و سهولت و نظام هندسی تنظیم مادی تناسبات جوهری، هویت بخشی به سازه در پیکره درونی معماری به عنوان جز مستقل شکل‌گیری فضا و درنتیجه آزاد کردن نمای دو پوسته‌ای، توجه به استحکام و متانت معماری سنتی منطقه در راستای هویت بخشی به بنا و درنهایت برقراری شکلی فضائی و منعطف و ارتباط بصری در طبقات مرتبط و اولاً شفافیت و سیال بودن ارتباطات بصری و فضائی در طبقات و امکان ایجاد مکان‌های مناسب جهت فعالیت‌های اداری مورد نظر، از نکات مهم ملحوظ در طراحی بوده است.
در طراحی؛ مطالعات ساخت، بهینه‌سازی های تأسیساتی ساختاری و نظام روشن و شفاف ستون گذاری نمایان، تدوین گردیده و مطالعات اجرائی فاز 2، مسائل ساخت در برنامه شکل گیری و آغاز کار اجرائی را در برداشته است.
ادامه
   داراب   دیبا    معمار حرفه اي     Darab   Diba   -    Professional
تحصیــــــلات :   1348   پرفسور   1348  MD Major :
دانشگــــــاه : لیژ بلژیک University :
شــرکـــــــت : Office :
وب سایــــت : WebSite :
دربــــــــــاره  : متولد 1320، تهران؛ معمار، شهرساز، نقاش و عکاس. او مدرک دکترای خود در رشته معماری را از دانشگاه لیژ بلژیک در سال 1348 اخذ نمود و در همان سال به عضویت هیات علمی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در امد. از دیگر مناسب اکادمیک وی می توان به تدریس در دانشکده های هنرهای زیبای پاریس، دانشگاه ام ای تی و هاروارد به عنوان مدرس مدعو، عضو شورای برگزاری کنگره بین المللی طراحی شهری، اصفهان به سال 1384، عضویت در شورای تخصصی راهبردی سفارتخانه ها در وزارت امور خارجه از سال 1378 و کارشناس بین المللی مطالعات و ارزیابی هنر و معماری معاصر کشورهای اسلامی از 1360 اشاره کرد، داراب دیبا در سال 1380 موفق به کسب کرسی استادی در پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران گردید. از مشاغل او می توان به عضویت در شورای راهبردی کنگره بین المللی بازسازی شهرهای تخریب شده جنگ در سال 1370، عضو شورای تخصصی شهرداری تهران از سال 1376 تا 1380 ، عضو گروه معماری و شهرسازی مرکز بین المللی گفت و گوی تمدن ها از سال 1379 تا 1382 و عضو منتخب داوران جایزه اقاخان در ژنو به سال 1380 اشاره کرد. از جمله فعالیت های حرفه ایی داراب دیبا نیز می توان مشاور طرح سفارت خانه های جمهوری اسلامی ایران در اردن و برلین، فرودگاه بین المللی کیش و بانک مسکن کرمان را نام برد. وی اثار تالیفی بسیاری به رشته تحریر دراورده است و در حوزه رسانه های معماری نیز سردبیری مجله معماری و شهرسازی را که با مشی تالیف محور در حوزه نقد معماری به حیات خود ادامه می دهد به عهده دارد.

  پـــــروژه های حرفـــــــه ای   

مرکز اسناد جمهوری اسلامی ایران    مرکز اسناد جمهوری اسلامی ایران
مکان : تهران  - مساحت : 25000   متر مربع
نام مالک : .
 

نقاشی های داراب دیبا،آلبوم 1    نقاشی های داراب دیبا،آلبوم 1
مکان : .  - مساحت : 0   متر مربع
نام مالک : .
 

بانک مسکن کرمان    بانک مسکن کرمان
مکان : کرمان  - مساحت : 5010   متر مربع
نام مالک : بانک مسکن
 

مجتمع فرهنگي تفريحي خدماتي پاسارگاد    مجتمع فرهنگي تفريحي خدماتي پاسارگاد
مکان : تهران  - مساحت : 0   متر مربع
نام مالک : .
 

اداره مرکزي و ستاد فرماندهي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني تهران    اداره مرکزي و ستاد فرماندهي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني تهران
مکان : تهران  - مساحت : 13350   متر مربع
نام مالک : شهرداري تهران
 

فرودگاه بين المللي اصفهان (برنده مسابقه طراحي ترمينال پروازهاي بين المللي)    فرودگاه بين المللي اصفهان (برنده مسابقه طراحي ترمينال پروازهاي بين المللي)
مکان : اصفهان  - مساحت : 18500   متر مربع
نام مالک : شركت هواپيمايي ايران
 

پل درياچه چيتگر    پل درياچه چيتگر
مکان : تهران/ بزرگراه رسالت  - مساحت : 0   متر مربع
نام مالک : -
 

سفارت ايران در برلين    سفارت ايران در برلين
مکان : برلين/ آلمان  - مساحت : 0   متر مربع
نام مالک : Ministry of Foreign Affairs/General Office of Construction
 

  مـــقــــــــــــالــات   

هنر گفت و گو ـ داراب دیبا و اریک اوون موس هنر گفت و گو ـ داراب دیبا و اریک اوون موس
(مفاهيم و نظريات معماري - آموزش معماري )
 گفت و گوی داراب دیبا با اریک اون موس

هنر گفت و گو ـ داراب دیبا و سزار پِـــلی هنر گفت و گو ـ داراب دیبا و سزار پِـــلی
(مفاهيم و نظريات معماري - تاريخ معماري )
 گفت و گوی داراب دیبا با سزار پلی

هنر گفت و گو ـ رابرت ونتوری، دنیز اسکات براون و داراب دیبا هنر گفت و گو ـ  رابرت ونتوری، دنیز اسکات براون و داراب دیبا
(مفاهيم و نظريات معماري - تاريخ معماري )
  رابرت ونتوری و دنیز اسکات براون در گقت و گویی از داراب دیبا

هنر گفت و گو ـ چارلز جنکس و داراب دیبا هنر گفت و گو ـ چارلز جنکس و داراب دیبا
(مفاهيم و نظريات معماري - زيبايي شناسي )
 گفت و گویی بر جریان شناسی معماری معاصر

هنر گفت و گو ـ آراتا ایسوزاکی و داراب دیبا هنر گفت و گو ـ آراتا ایسوزاکی و داراب دیبا
(مفاهيم و نظريات معماري - معماري محيط )
 گفت و گوب داراب دیبا با اراتا ایسوزاکی

شهر مبهم شهر مبهم
(شهر سازي - جغرافياي انساني )
 شهر مبتنی بر ایده ئولوژی

ارزش های شنـــــــــــاور ارزش های شنـــــــــــاور
(مفاهيم و نظريات معماري - جغرافياي انساني )
 جهان چند فرهنگی و معماری خرد

در تکاپوی یک افق . . . در تکاپوی یک افق . . .
(مفاهيم و نظريات معماري - زيبايي شناسي )
 سنت و مدرنیته ایرانی

لایه های پنهان نقد لایه های پنهان نقد
(مفاهيم و نظريات معماري - تاريخ معماري )
 باستان شناسی مجلات معماری و تاثیر ان بر اموزش معماری

درخشـــــــــــش یک نور درخشـــــــــــش یک نور
(مفاهيم و نظريات معماري - آموزش معماري )
 نگاهی به نقش معمار در حوزه عمومی

مجاز دیگر سوی حقیقت مجاز دیگر سوی حقیقت
(مفاهيم و نظريات معماري - زيبايي شناسي )
 داراب دیبا از تاثیر مجاز بر واقعیت و عمق ان بر معماری می گوید




درباره معماران معاصر ایران :
این گروه در سال 1386 با هدف ایجاد پل ارتباطی بین معماران ایرانی معاصر گرد هم آمد.با شروع کار این وب سایت معماران متقاضی در محیطی ساده وکارآمد به تبادل پروژه ها ومقــــالات خود خواهند پرداخت ودر فضای فروم به بحث وگفتگو می پردازند
خانه | ورود | ثبت نام | درباره ما | تماس با ما | قوانین سایت | راهنما
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه معماران معاصر می باشد.
Developed by Tryon Software Group