معماران معاصر ایران, اتووود - بزرگترین سایت معماری
ثبت نام عضو جدید ایمیل آدرس: رمز عبور : رمز عبور را فراموش کردم

به جامعترین سامانه ارتباطی و اطلاع رسانی معماران معاصر ایران خوش آمدید خانه |  ثبت نام |  تماس با ما |  درباره ما |  قوانین سایت |  راهنما




شما می توانید
پروژه خود را ثبت کنید
مقاله خود را ثبت کنید
کلاس خود را ثبت کنید
در مباحث فروم اتووود شرکت کنید

پیـــــام هــای رسیــــده
تيم اتووود 1390/03/03
به وب سايت معماران معاصر ايران خوش آمديد
ادامه
ارسـال پیــام به  مسعود حبیبی
جهت ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :
رمز عبـور :
 
پیام های رسیده برای پروژه ها
ادامه


پیــام های ارســـال شـــده
ادامه   
پیام های ارسال شده پروژه ها
فاطمه میمنی 1391/11/04  
پروژه دهکده تمدن، صفه گذاری مجدد بر میراث تخت جمشید   :    

-داور دومین دور بزرگترين مسابقه معماري كشور-
توجه به محیط و بستر واجد ارش طرح -مجموعه تخت جمشید- در شاخص فرض نکردن کالبد خارجی، و پیگیری یک فرم افقی، به همراه بکارگیری معماری امروز، هم نشینی مطلوبی را از دو اثر معماری که در مقیاسی جهانی طرح گردیده اند پدید آورده است. برخورد ساختارگرایانه به موضوع طراحی معماری و دخیل دانستن فرم در هر دو کالبد خارجی و فضای درونی، به همراه بازبینی سیرکولاسیون حرکتی افقی از نکات ارزشمند طرح به شمار می آیند.
مسعود ولی نژاد 1391/11/04  
پروژه عکاسی   :    

-داور دومین دور بزرگترين مسابقه معماري كشور-
متفاوت از بخش دیگر این مسابقه: پایان نامه های دانشجویی -مشخصاً حوزه ی طراحی معماری- در میان عموم آثا دانشجویی: پروژه های کوچک مقیاس، ارائه های معماری، و راندو؛ توجه به عکاسی: حرفه و ابزاری سودمند در جهت ثبت فضا و فرم معماری که این روزها در آتلیه های دانشجویی چهره ی کم فروغی به خود گرفته است واجد ارزش خواهد بود. جستجو، ثبت، و درک محیط طبیعی و فضای مصنوع معماری در این تصاویر -از دریچه ی دوربین- قابل ستایش هستند.
ادامه
   مسعود   حبیبی    معمار حرفه اي     Masoud   Habibi   -    Professional
تحصیــــــلات :   1388   کارشناسی   1388  BA/BS Major :
دانشگــــــاه : آزاد اسلامی واحد قزوین azad university of GHAZVIN University :
شــرکـــــــت : Office :
وب سایــــت : www.mihrab.blogfa.com WebSite :
دربــــــــــاره  :


  مـــقــــــــــــالــات   

نگاهی به تغییرات معماری در مدارس زوریخ نگاهی به تغییرات معماری در مدارس زوریخ
(آموزش معماري - مفاهيم و نظريات معماري )
 روند تغییر در مسیر آموزش شهر زوریخ سوئیس را باید در مسیر و سیر تکاملی معماری مدارس آن دنبال کرد. با تجدید نظر در نوع آموزش مدارس زوریخ، مدارس قدیم و معماری مدارس جدید با دستورالعمل های جدید شروع به شکل گرفتن کردند، و یک تلاش واقعی برای تطبیق دادن مدارس قدیمی تر با نیازها و شرایط آموزشی امروز زوریخ با هدف آماده سازی زمینه های توسعه طراحی مدارس شکل گرفت. یک تجربه ی بیست ساله در شهر زوریخ در تلاش برای ایجاد یک توسعه ی فراگیر در ساخت مدارس بود. نیازی برای ساخت مدارس جدید و نوسازی مدارس قدیمی با تغییر نیازهای آموزشی و با رشد بی درنگ جمعیت شهر نشین و حومه ی شهرها بیشتر از قبل احساس میشد. شهر زوریخ از سال 1998 چهار مدرسه ی بزرگ جدید را ساخت و پانزده مدرسه دیگر را منطبق بر خواسته های آموزشی، نوسازی کرد.

سیستم های سازه ای برج ها سیستم های سازه ای برج ها
(تكنولوژي ساخت - مفاهيم و نظريات معماري )
  سازه و معماری دو مقوله¬ی جدا ناشدنی هستند؛ سازه چنان جایگاهی در معماری دارد که هم به آن موجودیت می¬بخشد و هم فرم را حفظ می¬کند. معماران، سازه را بر اساس شکل کالبدی و به لحاظ علم ریخت شناسی، مشخص و تفکیک می¬کنند، به همین خاطر متن حاضر قصد دارد تا بر اساس خصوصیات توصیفی سیستم¬های سازه¬ای ساختمان¬های بلندمرتبه، مشخصه و معیار هر یک در نحوه¬ی توزیع نیروها، به معرفی و تفکیک سیستم¬های سازه¬ای به کار رفته در برج¬ها بپردازد.

رو به کدام سنت؛ خورشیدی که از مغرب طلوع می کند رو به کدام سنت؛ خورشیدی که از مغرب طلوع می کند
(مفاهيم و نظريات معماري - تاريخ معماري )
 معرفی معماری معاصر ایران را باید در دوران قاجار و با شکل گیری معماری نئوکلاسیک در ایران جستجو کرد، که در ادامه با ورود جریان تجدد خواه و مدرنیسم، و سپس موج پست مدرنیسم و هویت گرای جهانی روحی تازه در کالبد و روند تکاملی آن دمیده میشود. توجه به بوم گرایی، فرهنگ، اقلیم و به طور خاص زمینه گرایی از معیارهایی به شمار می رود که به وسیله ی آن معماران به نقد افکار و ایده های معماری مدرن پرداختند و سعی بر ارائه ی نگرشی همسو با هویت معماری ایرانی را داشتند. مقاله ی ذیل با هدف نقد جریان معماری معاصر ایران که در پی رویکردی هویت گرایانه در مقابل معماری نوگرا و مدرن ایرانی شکل گرفته بود و نگاه به سیر تکاملی آن، به رشته ی تحریر در آمده است. در ابتدا با بیان نگرش فلسفی به مقوله ی شکل گیری جریان پست مدرنیته در جهان، و سپس با دیدگاه معمارانه به رویکردهای دوره های این جریان هویت گرا در معماری ایران و همچنین به بیان آثار ساخته شده در فرایند این نگرش خواهد پرداخت.

کتابخانه اتووود ـ بیست بنا که هر معماری باید بشناسد کتابخانه اتووود ـ بیست بنا که هر معماری باید بشناسد
(مفاهيم و نظريات معماري - آموزش معماري )
 کتاب حاضر مشخصاً به بسط و توسعه‌ی ایده‌های مطرح و نقد ترسیمات ارائه شده پرداخته است، ترسیمات به نمایش درآمده نیز همسو با ایده‌ها و تحلیل‌های مطرح شده شکل گرفته‌اند. البته ساختمان‌هایی که معماران می‌بایست آنها را به واسطه‌ی روانی عملکرد و پویایی فضای مطرح شده و همچنین تصمیمات صحیح اتخاذ شده توسط طراح بشناسند بیش از بیست عدد خواهد بود، مجموعه‌ی پیش‌رو اگرچه گوناگون است ولی انتخاب آثار به نمایش درآمده به شکلی اتفاقی صورت نپذیرفته؛ همه‌ی آنها به یک اندازه حائز ارزش نیستند، برخی آشنا و برخی دیگر کمتر شناخته شده هستند. تمامی زوایا و پیچیدگی‌های مطرح شده در ساختمان‌ها می‌توانند برای دانشجویان معماری و به طور ویژه سال‌های اولیه‌ی آموزش مطرح گردند.




درباره معماران معاصر ایران :
این گروه در سال 1386 با هدف ایجاد پل ارتباطی بین معماران ایرانی معاصر گرد هم آمد.با شروع کار این وب سایت معماران متقاضی در محیطی ساده وکارآمد به تبادل پروژه ها ومقــــالات خود خواهند پرداخت ودر فضای فروم به بحث وگفتگو می پردازند
خانه | ورود | ثبت نام | درباره ما | تماس با ما | قوانین سایت | راهنما
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه معماران معاصر می باشد.
Developed by Tryon Software Group