ثبت نام عضو جدید ایمیل آدرس: رمز عبور : رمز عبور را فراموش کردم

به جامعترین سامانه ارتباطی و اطلاع رسانی معماران معاصر ایران خوش آمدید خانه |  ثبت نام |  تماس با ما |  درباره ما |  قوانین سایت |  راهنما | تبلیغات




جدیــد ترین پــــــروژه هـا
ویلا ''چ''
طراح : شرکت طراحی و معماری فاام
ویلا ''چ''
طراح : شرکت طراحی و معماری فاام
مجموعه خدماتی-رفاهی و اقامتی بندر گناوه
طراح : شرکت طراحی و معماری فاام
خانه ایران
طراح : عماد حشمتیان
حامی اتووود
مسابقه دانشجویی اتووود
تـازه هـــــــــای معمـاری
هنر گفت و گو ـ مجله اوشن درایو با زاها حدید
اپل واچ سری هفت؛ تغییر در زبان طراحی
ویست تو انرژی پلنتِ بی آی جی؛ توسعه پایدار کلان مقیاس سرخوشانه
اتووود کلاسیک ـ محور استقرار ـ ایوان لئونیدوف
کامنـــــــــت پــــروژه ها
فاطمه زارع در مورد پروژه اصلاح بافت روستای زراعی_ طراحی شده توسط لویی کان نوشته است:
با سلام و درود
امکان دسترسی به فایل کامل این پروژه وجود دارد؟ ...
حدیثه عباسیان در مورد پروژه مهد کودک جوانه ها شیراز نوشته است:
سلام و عرض ادب جناب مهندس
برای نمونه موردی پایان نامه کارشناسی نیاز به اطلاعات مهدکودک جوانه ها دارم ولی ...
حدیثه عباسیان در مورد پروژه مهد کودک جوانه ها شیراز نوشته است:
سلام و عرض ادب جناب مهندس
برای نمونه موردی پایان نامه کارشناسی نیاز به اطلاعات مهدکودک جوانه ها دارم ولی ...
وحید ملک محمودی در مورد پروژه فرودگاه نوشته است:
مینا خانم بسیار عالی خیلی خیلی زیباست شما هم مثه نیلوفر خوش ذوق و خوش سلیقه و بسیار قدرتمند طراحی میکنید ...
مریم صفایی در مورد پروژه فرهنگسرا عکاسی نوشته است:
سلام من طارحی فرهنگسرای عکاسی دارم میشه لطفا پلان و اطلاعات رو در اختیارم بزارید
[email protected] ...
مریم صفایی در مورد پروژه فرهنگسرا عکاسی نوشته است:
سلام من طارحی فرهنگسرای عکاسی دارم میشه لطفا پلان و اطلاعات رو در اختیارم بزارید
[email protected] ...
ملیکا سوکی در مورد پروژه مركز آموزش هوانوردي نوشته است:
سلام وقتتون بخیر ببخشید من برای طرح نهاییم میخوام روی موضوع دانشکده هوانوردی کار کنم میشه نقشه ها و سایت دقیق ...
اعضـا با بیشترین پـــروژه
    ایمان زارع
    مجید معزی
    سامان نیرومند
    شرکت استودیو معماران مادو

  
فرزانه فریدونی
 ارسال نظر بازگشت به لیست پروژه ها گزارش خطا اشتراک پروژه
    نمایش عکس ها
    طراحی پارک پژوهشهای محیطی دانشگاه فردوسی مشهد با رویکرد پاسخگویی به شاخصه های پردیس سبز
    عنـــــــوان درس : پایان نامه کارشناسی ارشد
    نـــــام استــــــاد : دکتر حامد کامل نیا
    دانشــــــــــــگاه : فردوسی
    تاریـــــخ ثبــــــت : 1398/10/14
    تعــــــــداد بازدید : 630
    محــــدوده سنی : 26_27
    نــــوع کاربـــــری : آموزشي
    همـــــکاران طرح :
    ایده های طراحی :

سابقه تأثیر نامناسب انسان بر طبیعت را می­توان در دوران انقلاب صنعتی و سال­های پس از آن جست و جو نمود؛ زمانی که موضوعاتی چون افزایش جمعیت و دست­یابی به تکنولوژی و صنعتی شدن، انسان را به سمت بهره­مندی حداکثری از طبیعت در جهت منافع و رفاه هرچه بیشتر خود سوق داد. پس از آن سال­ها حفاظت از محیط زیست تحت عناوین مختلف و در قالب حرکت­ها و جنبش­های گوناگون، به موضوع مورد بحث در جوامع و در سطح جهانی تبدیل شد.

در این میان دانشگاه­ها به عنوان مراکزی که وظیفه تربیت رهبران جامعه، افزایش آگاهی افراد جامعه، افزایش دانش و تکنولوژی و تلاش برای خلق آینده ­ای پایدار بر عهده دارند، درصدد پاسخ­گویی به مسائل محیط زیستی برآمدند. آن­چه که ابتدا در بیشتر دانشگاه­ ها اتفاق افتاد، اضافه نمودن دوره ­های آموزشی محیط زیستی و پژوهش در حوزه مسائل مربوط به آن بود. حال آن­که دانشگاه­ هایی که موفق به تأکید بر پایداری در عمل به جای پرداختن به آن تنها در تئوری شده­اند، از تأثیرگذاری بیشتری بر جوامع خود برخوردارند. این دانشگاه­ ها در عین حال از مزایای یک پردیس سبز نظیر کاهش مصرف انرژی، کاهش آلودگی، کاهش تأثیرات مخرب بر محیط و ذخیره منابع مالی نیز بهره­ مند می­گردد. در همین راستا، تبدیل شدن به دانشگاه سبز و در ادامه آن اجرای یک پردیس سبز، از بندهای اساسی چشم­انداز دانشگاه فردوسی مشهد و ایده ­های شکل­ دهنده طرح جامع آن است.

از سویی اجرایی نمودن ایده­ها و پژوهش­هایی که در بستر دانشگاه­ها شکل می­گیرند نیازمند سرمایه­ گذاری و توجه صنعت­گران و تولیدکنندگان محصولات را دارد. در جوامع امروز این خلأ توسط پارک­های علم و فناوری که حلقه اتصال دانشگاه و صنعت هستند بر طرف شده است.

در حال حاضر پارک علم و فناوری خراسان یکی از قطب­های فناوری در شرق کشور است که در گذشته با احداث مراکز رشد در پردیس با دانشگاه فردوسی همکاری­هایی داشته است. با این حال هم­چنان افزایش این همکاری­ها در راستای تأسیس مراکز و فضاهایی در دانشگاه که بتواند ایده­ های نوپا را تا مرحله حضور در پارک علم و فناوری و ثبت به عنوان شرکت­های دانش­بنیان همراهی نماید، دغدغه و موضوع مورد بحث در سیاست­گذاری­ های دانشگاه فردوسی و پارک علم و فناوری خراسان است.

این طرح بر آن است تا با ایجاد پارک پژوهش­های محیطی دانشگاه فردوسی مشهد، بتواند خلأ این مراکز را در زمینه مسائل محیط زیستی که یکی از مهم­ترین دغدغه­ های جهانی و کشور ماست، برطرف سازد و از طرفی با اجرایی نمودن ایده پردیس سبز، مکانی برای اجرای این پژوهش ­ها در دانشگاه باشد.


پروژه های دیگر طراح
نظـــــــر اعضــــــــا
حامی اتووود
 رسانه ی تخصصی معماری و شهرسازی میم زون
ثبــــــــت نظـــــــر
جهت ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :  
رمز عبـور :  
 
درباره معماران معاصر ایران :
این گروه در سال 1386 با هدف ایجاد پل ارتباطی بین معماران ایرانی معاصر گرد هم آمد.با شروع کار این وب سایت معماران متقاضی در محیطی ساده وکارآمد به تبادل پروژه ها ومقــــالات خود خواهند پرداخت ودر فضای فروم به بحث وگفتگو می پردازند.
خانه | ورود | ثبت نام | درباره ما | تماس با ما | قوانین سایت | راهنما | تبلیغات
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه معماران معاصر می باشد.
Developed by Tryon Software Group